amikor már kérget kaptak,, akkor sóztam kicsit, és pár szelet hagymát melléjük is dobáltam...
A sült cukkini ment az aprítóba, kapott 2 ek ecetes tormát, 0,5 dl oliva olajat. és szépen összeaprítottam....Ennyi.. .érdekesebb párosítás.. de kellemes, nem csípős.. jól kijön mindkettő aromája....az olaj megszelidítette a tormát is..:)
kóstoló.. a friss kenyérrel...
később adtam rá sót, és egy fél hagymát...
megsültek rendesen..
a sültpaprikás- mustáros kence3 db paprika, és fél hagyma grillezve
0,5 dl olivaolaj,
1 kk mustár
1 kk citromlé
összedarálva az aprítóban lassú fokozaton...
a grillezés miatt egyáltalán nincsen büdös hagymaszaga.. szóval simán mehet uzsonnára...
egy kis sajttal kiegészített kóstoló.. a friss kenyéren....összedarálva az aprítóban lassú fokozaton...
a grillezés miatt egyáltalán nincsen büdös hagymaszaga.. szóval simán mehet uzsonnára...
megbolondítja ez a vajas kenyeret is ..... :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése