a klasszikus panír... majdnem.... liszt.. a tojásban 1 dl olaj, és só.. így van felverve.. a morzsában 1 mk őrölt fehérbors, és 1 mk pirospaprika van elkeverve...
már a panírozásnál kiüt a pirospaprika..
tepsi tetején a sütőrács.. a panírozott csirkék felpakolva...
35-40 perc.. majd egyszer nézem majd az órát... és kisülve kijöttek a 180 fokból...nem kell légkeverés, csak alsó felső sütési fokozat ;-) ropogós, mint az olajban sült társai, belül omlós... csak nem tocsognak a zsiradékban :)) és nem úszik zsír/olajszag a lakásban :)) ... érdemes alá tálcát tenni, mert a csirkéből a zsiradékja kicsepeg...
hibátlanok....;-))
no most mondd.. kérsz-e ?... " egy egy szárnyat, combot nyújt a kicsinyeknek..."
visszanézett a krumplipüré :))
teljesen belül omlós, ropogós rántott csirkék... na most kérem rántva van vagy nem rántva van ?... :))
bolondos tálalásban :))
egy kis remulád.. még kiegészítésnek...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése