kevés olajon a pulyka ugrik a hőbe...
jobb lenne ha tengerparti fövenyen főne..
de arra mód nincs.. így állok a lavórban..
magam alá a sót és homokot szórva...
megy kis erős kell bele, mert a pulyka gyenge állat..
csak csípni fog.. de nem a csőre , csak egy kis aprított csili által....
óó a jó öreg bors.. nem tudott miért szökött Kubába..
amikor onnan mindenki más el akar jönni, ezért rázuhant a pulyka nyakára...
a friss ananász.. nem konzerv jószág.. :) érett és édes.. nem kell bele cukor.... jaj, lehet hogy, közben a fejemre esett egy kókuszdió... :)
még egy kis sonka... hogy tartalmasabb legyen, meg legyen miről fényképet készítenem :)
a kókusztej jól be volt zárva.. na nem a héjába. bár zöld volt.. konzerv a lelkem, javaslom.. használat előtt rumbatökként rázzad, jó kis salsát járva...
kitálalva készen, egészen illatos... de nem ropog itt szél nem kavart homokot.. bár ki tudja.. lehet hogy ott helyben inkább azt választanám :))
Profilozó.. de nem ismeri a gyilkos elméket.. bár megint este van.. így TE fogsz gyilkolni... :) de olyan könnyen nem adom magamat... inkább kínálom szépen a falatokat..
egészen közelről is jól mutat :)
elég lesz tán a fele is.. vagy kéred inkább az egészet? :))
jöhet az irisz diagnosztika.. :))
Hozzávalók.. egy belesre, meg egy személyre:
30 dkg pulyka felsőcomb darabolva
1 egész ananász
10 dkg gépsonka
1,5 dl kókusztej
1 csapott mk durvára aprított csilipaprika
bors
só
hogy a "csőben való korgás" is jelentést kapjon.. itt álmodtam meg a kubai pulykámat:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése