adva van egy buci.. vagy kenyérke... lényeg hogy ne legyen nagyobb fél kilósnál.. lehet bármilyen.. ez ilyen :) (bekapcsoltam a sütőt 200 fokra, légkeverésre melegedni)
előbb az egyik irányban vagdostam be az aljáig, de nem vágtam teljesen át...
minden szelet egyik felét megkentem medvehagyma pestómmal- amit még tavasszal készítettem, de lehetne fokhagymás fűszervajjal is.. de hát a pestóm, pont az ilyenek kedvéért készül :)
aztán 90 fokot fordítottam a bucin.. és ebben az irányban is szeletekre vágtam.. az aljáig.. de a buci egyben marad..
jó, kicsit kócos lett :))
ebből az irányból vékony sajtszeleteket tettem a vágásokba...
még adtam neki egy kis reszelt sajtot, meglocsoltam kevés extra szűz oliva olajjal.... és betoltam a sütőbe...
5-6 perc alatt kész is.. úgyhogy messzire ne menj, és hosszú csevegésbe ne fog a fészen.. mert megég :D
a sajtok és a pesto egyesültek, a buci puha belsejében..........
szépen szedegesd ki a kis kenyérdarabokat :) húúúúúúzd te is a szálakat :)
szerintem guszta...
ropogós, illatos és finom......
tessék.. vegyél belőle...... ;*)))
1 bucihoz, kell néhány szelet sajt, egy kis fűszervaj, vagy pesto...meg egy jó éles kés.. bottal neki se kezdj.. mert szétesik.. :)
íme így gyártatott a medvehagymás sajtos buci :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése