a csontos tarja szeleteket sóval, frissen őrölt borssal, egy kevés oliva olajban mindkét oldalát gyorsan átsütöttem.. előbb az egyik...
majd a másik felén...
megkapja a lecsót.. ( ami piros-narancs paprikából készült...nem főzve van, hanem lesütve, rövid lében..)krumplipürébe kevertem reszelt sajtot, és kakukkfüvet. (ne kövesd el a hibát, én elfelejtettem, és elkövettem... adj hozzá egy kk. grízt, vagy egy ek zsemlemorzsát!!! vagy ha akarod, egy tojást felverve...szóval én a komolyabb kötést kifelejtettem a dologból..) ...gombócokká formáltam, és meghempergőznek zsemlemorzsában..
gurul ide-oda a tálban.. mígnem ellapulva a sütésre várakozik.
szépen sorban...
kitálalva... ;-) na most lehet látni, hogy nekem sem sikerül minden,morzsát a pürébe a sajt mellé nem tettem..és kimentek a gombócos formából. az ízen nem, de az esztétikán változtatott :)
ropogós ide, vagy oda..szerintem csinos:))
ha kedved van hozzá, falatozz Te is , jó étvágyakat :)))
ilyen hát a lecsós szelet "elcelebrált " krumpliropogóssal... :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése