a szüret- a balkonunkról.. a koktélparadicsom, és a bazsalikomok... , és a kétféle mozzarella (amik, boltból származnak)...
sütés előtti állapot......
A tészta 25 dkg liszbe, belemorzsol 2 dkg élesztőt, 2 ek olajat, másfél, két deci langyos vizet. EZT KELL összegyúrni.. ne ijedj meg a tészta lágy.. és olajos kézzel ezt simítod a tepsibe, össze akar ugrani mindig, de azért erősködj vele, kinyúlik az. összesen 15 perc pihentetés után mehet sülni.. NOS! és beleteszem a tepsibe a tésztát, beizzítom a "kemencét" sütőt úgy 170 fokra.... és akkor kezdem el szépen komótosan megpakolni.. tök jól néz ki hogy a szemed láttára kel életre a tészta...
rakódás van.. paradicsomszósz, rá a tömbös pizza mozzarella, és a bazsalikomok...A tészta 25 dkg liszbe, belemorzsol 2 dkg élesztőt, 2 ek olajat, másfél, két deci langyos vizet. EZT KELL összegyúrni.. ne ijedj meg a tészta lágy.. és olajos kézzel ezt simítod a tepsibe, össze akar ugrani mindig, de azért erősködj vele, kinyúlik az. összesen 15 perc pihentetés után mehet sülni.. NOS! és beleteszem a tepsibe a tésztát, beizzítom a "kemencét" sütőt úgy 170 fokra.... és akkor kezdem el szépen komótosan megpakolni.. tök jól néz ki hogy a szemed láttára kel életre a tészta...
megjönnek a teraszról a koktélparadicsomok, csak úgy negyedelve...
a legvégén szórtam rá frissen!!!! őrölt 4szín-borsot és pár csepp olivával megírtam a tetejét..
( megírni = nagyon vékony sugárban egy -két csíkot húzunk rá)
így is guszta... szerintem.....
kisülve ... így is fotogén a lelkem :) nem is hagytam ki...
szeletelve...
így látszik igazán, hogy milyen vékony a tészta....
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése