az a bizonyos rózsaszin oliva paszta :) IMÁDOM!!! ez ment bele fűszerek helyett :) 55 dkg liszt (én BL55 normál finomlisztet használok!!) , 4,7 dl viz, 7 g száíritott élesztő és csak fél kávéskanál só, mert a paszta is sós :)) Minden mást az olaszos kenyér alatt megtalálsz!! muskátlis (olasz) kenyér
a gyengém a görög oliva paszta ( a fekete, zöld és a rózsaszín fajta is).. mindig van itthon...(mindig?? azóta, amióta először kóstoltam..jól bírják még a repülő utat is...)
nyersen dekorálva
nagyon kenyér lett... ;-))
a kenyértészta veszettül dolgozott a hűtőben.. lehet hogy az oliva paszta rásegített, de 6 óra múlva a hűtőben már tele volt a tál, és feszült a folpack...
a kenyértészta veszettül dolgozott a hűtőben.. lehet hogy az oliva paszta rásegített, de 6 óra múlva a hűtőben már tele volt a tál, és feszült a folpack...
csak gyönyörködöm benne.... minden érzékszervemmel...
szívemnek kedves, orromnak illatos.. :))) de a gyomromnak még forró :)) teljes pompájában a Muskátlis (görög) olivás kenyér :))
langyosan megvágva....
kenyér a javából! :)))
a színpad.. a tiéd, te nagyon, nagyon, nagyon kenyér...!
tökéletes feeling... :)))))))görög olíva olajjal nyakon öntve, görög honból származó tengeri sóval szórva, a kéket egy régi tányérom adja hozzá, tenger hiányában..
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése