Mottó

Üdvözöllek a konyhámban :D Én nem csinálom Nálad jobban! Én , így csinálom!Ha tetszik oszd meg barátaiddal!
Welcome in my virtual kitchen. If you like , share it, and invite your friends too :) :)

2012. július 21., szombat

paprikás krumpli..mert szeretem :D

... jót nevetek magamon.... vallom, ha nem vagyok otthon- nyaralok-, akkor tüntetőleg a helyi specialitásokat fogyasztom, és nem főzök, de pláne nem eszem magyaros kosztot... erre most otthonról eljöttünk haza, hurrá "nyaralunk"... erre nekiállok a hazai konyha remekének.. :) na jó.. tényleg nem nyaralás, csak súlypontáthelyezés történt :)))

 ... este érkeztünk, nem is túl későn.. fél 11-re már fel is pakoltunk.. persze az utca most van feltúrva...parkolni két utcával arrébb lehet... hozzánk képest a málhás teve egy halvány kis sóhaj a bugyiba...nagyjából fent elpakol.. leereszt.. 8 órányi motorzúgás akkor is sok... és esett is,és különben is baromi nyűgös tud lenni ilyenkor az ember.. egy kicsit újra magába szívja a színeket és illatokat... és megpróbál hozzászokni, hogy megint a másik nyelven beszél a tv...aztán kiájulás egy jó pohár borocska után... a reggel lustán fogad...Kedves már hajnalban dolgozni ment...felkeltem vele, de el is nyomott az álom a kulcsfordulás után kint a nappaliban a kanapén...a kamasz is fél 1-ig húzza a lóbőrt, nem zaklatom... oké.. oké.. de valamit kéne ebédelni... hiszen a reggeli felejtős...meleg étekre vágyom, mert a hazai 38 fok után.. éppen most jó ha 19 fok van... arról nem beszélve, ha 3 hétig nem vagy , csak alap dolgok vannak otthon, mint nem romlandó élelmiszer...és ha a másik feled dolgozni megy..nem a bevásárlás az első... amit fagyasztva vittünk az még úgy is marad... meg kedvem sem volt holmi nagy varázslatokhoz... szóval elő a legegyszerűbb, de nagyszerű megoldással..

kis mutató a hozzávalókból :))) (meg az apró titkok,mik nem látszanak :D ) az üveges bizé.. az én kaja szaft alapom :)))) azaz az üveges, dinsztelt lecsóm...
Bőrével együtt pirul a szalonna


 s a hagyma...
benne a színe és java.... 
 karikás "ostor" a kosszarvú hoz kicsiny csipejét....

 kitálalva...
 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése