na ez is egy borsóleves, és megint máshogy készül....egész csibe alkatrészek mennek a "rántásba"... az aprólék és mellcsont a levesbe.... megint más íz.. megint más szín... de ez is borsó, ez is jöhet... ;-)))
az első lépésben az aprólék és a borsó indul... mint a mandula, de az ugye nincs benne.. ( okostojások kedvéért sem fogom a vége főcím után felolvasni a stáblistát..)
vékony zöldségek csak úgy.. darabolás nélkül.....mosást kaptak, hámozást nem... mert minek...a répa karikára.... csak úgy férfiasan vágva.. nem kaptam "cérnácskát" ....
petrusok szára is beleugrott.. más félretolja, én szeretem, ÍZE lesz tőle a levesnek...só, bors, egy kis cukor... ( ja persze a titok is belesóhajtott)....
amikor szinte kész, megkapja a petrezselymes vékony rántást... csak a színe kedvéért...
kőtányérban kőleves...... sose legyen kevesebb :))
Jó étvágyat ;-))
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése